Dates Importants!

Per carballo el 8 julio 2007 – 11:31 pm -

Atenció! Dates importants que es varen decidir el dissabte en una reunio extraodinariament productiva (vam sopar de la hostia! xD )

 15 Juliol 2007

Esta sera la data maxima per a assegurarse un traje, anirem a reservar els suficients trajes com per a que tots els que estiguen apuntats el 15 de Juliol tinguen traje ( i alguns mes, evidentment) els que confirmen la asistencia despres, probablement tindran trajes, pero no ho asegurem. Aço es culpa de la tenda que ens els ven, ja que diuen que tants trajes no poden dur si no els asegurem un numero de venda. Si heu arribat despres del 15 de Juliol, no es preocupeu, probablement tindreu traje, pero no ho assegurem.

5 d’Agost 2007 

Dia de cobro!  Sobre el dia 5 volem tindre tots els diners arreplegats, aixina que ja ho sabeu, abans del dia 5 vos tocara buscar a Juan, a Barberá, a Carballo, Chova, Charly,… algu que sapiau que esta clavat en el sarao. Els packs son els seguents:

35€: Disfressa, Sopar i Beguda

15€: Només Disfressa

22 d’Agost 2007

Contrabando! Si encara no heu vist els contrabandos que ens montem, ja podeu entrar en Youtube i mirarlos, (o en la pagina principal a la dreta). Pues el 22 d’Agost será cuan fem el Contrabando del 2007, qui vulga participar, en el Pou Clar de vesprada (ja direm l’hora exacta)


Categories: Coses Varies | Comentarios desactivados

Comments are closed.