Ja no es pot apuntar ningú,…

Per carballo el 26 julio 2007 – 3:18 pm -

Ho sentim molt per als que arriben ara, pero hui per hui, donem per tancada la llista d’apuntats a la Comparsa Alternativa.

Donem les gracies als 120 apuntats i disculpes als que arriben tard, encara que si voleu, podeu deixar el vostre mail als comentaris d’aquesta noticia per a que vos informem de les nostres activitats en les que no fa falta estar apuntat i també per a avisarvos l’any que ve cuan comensem a moures.

Com a excepció, acceptarem alguna que altra nova solicitud, en cas de que siguen persones soltes i que el seu grup d’amics estiga ja apuntat, de forma que si ells no venen, probablement es quedaren sols. Es a dir, res d’apuntarse 5 o 6 persones, com a maxim 2 persones, suposant que ja tenen 5 o 6 amics apuntats, ¿ok?

Estigau atents per a la data de repartir els trajes i per al contrabando, eh?

Per cert, aci teniu el de l’any passat:


Categories: Coses Varies | 1 Comentari »

One Response to “Ja no es pot apuntar ningú,…”

 1. 1
  Lisard Torró Says:

  Ei, Juan, ja he parlat amb tu del tema.

  Et torne a comentar: som tres amics que hem arribat tard a apuntar-se a la comparsa alternativa tot i que la majoria dels nostres amics ja estan apuntats.

  Som vicent tormo, lluís mira i jo (lisard torro). Els que ja estan apuntats són per exemple xavi torró i esteve ribera, entre altres.

  T’havia dit que érem 4 perquè sé d’altra xavala que s’ha quedat penjada perquè les amigues ja estan totes apuntades i ella en principi no volia apuntar-se perquè es pensava que estaria estos dies de viatge.

  Vinga, moltes gràcies per tot i quan sàpigues alguna cosa me la comentes. El meu mòbil és el 661 44 73 76.

  Salut