Nova web, i van 4!

Per carballo el 6 febrero 2008 – 11:30 pm -

novaweb.pngQue si, que vale, que ja sabeu tots que a mi hem mola fer webs. Pero es que joder, que la Comparsa Alternativa només te web desde fa 3 anys i ja n’he fet 4! Primer per que era un servidor gratuit i no es podia fer molt, despres per que ens vam pasar a un servidor privat i es va poder millorar la gestio de la web, mes tard, vag cambiar el gestor per un altre mes facil d’utilitzar, pero el servidor anava extremadament lent. Pero, aci teniu:

La Web de la Comparsa Alternativa v4.0

Val que no es que estiga especialment currada, ni te cap flipada que faça d’aquesta web una especial entre totes les demés, pero al cap i a la fí, l’unic que busquem es un poc de divulgació de totes les nostres xifladures i poc mes. Tot funciona amb una simple instalació de WordPress, el tema RHEA convenientment traduït al valencia per mi mateix (cualsevol correció será gratificada per Juan) i alguns plugins nescesaris per a incloure en el sistema unes Galeries de fotos, insertar els Videos previament colgats en YouTube tots junts en la mateixa pagina i posar a disposició de tothom un Llibre de Visites en el que plasmar cualsevol idea.

Espere que la disfruteu i ho pasem be fent el gandul (com este de la dreta :-) ) per aci.


Tags: , , ,
Categories: Sobre la Web | Comentarios desactivados

Comments are closed.