Vaques vs Banyistas, el traje de la Comparsa Alternativa

Per carballo el 5 junio 2008 – 12:58 pm -

Els mes espabilats, ja supondreu que estic parlant del traje de la Comparsa Alternativa 2008!

Aquest any, hem decidit que desde el primer moment, estaran disponibles aquests dos trajes. I no hi haurá votacións (de totes formes, les votacións tampoc eren vinculants…) així que desde ja mateix, podeu anar pensant quin traje vos sentara millor.

Preguntes i Respostes

Pregunta: ¿Com son els trajes? Per que en la foto nomes ixen una vaca i un banyista buenorro.

Resposta: Todo a su debido tiempo, pequeño saltamontes.

P: ¿Per que hi han dos trajes?

R: L’any passat vam arribar a ser casi 200 persones, i aquest any, aspirem almenys a mantenir el nombre d’apuntats. Pero 200 persones son molta gent, i ens va agradar l’idea de fer dos bandos. Igual que en les festes “normals” hi ha Moros i Cristians, en les festes alternatives hi han Vaques i Banyistes! Encara que cada any cambiarán els bandos.

P: ¿Podra la gent elegir el bando on estará, i per tant, elegir traje?

R: Si, pero atenció. Aquest any cambiarem el funcionament de apuntarse-pagar. Desde el moment en el que es publique el preu (entre 30 i 40€, com sempre), tots podrem anar pagant i es posara una data maxima per a pagar i triar traje. Qui pague despres d’aquesta data, no podra triar.

P:¿Quina es la data?

R: Encara no esta clara, pero podriem aventurar que a principis d’Agost. Es a dir, si a principis d’agost no has pagat, nomes et quedará l’eixida de sobornar als organitzadors per a poder elegir traje.

P: ¿Els trajes serán talla unica?

R: Si, tots talla unica. Pero hi ha que dir que menuda talla! :D Els dos trajes son facilment modificables i es poden complementar amb cualsevol cosa. Recorda que estem en festes, i el dia dels alardos ningú va a fixarse en lo raro que es el traje, o lo guap@ que vas ;-)

P: ¿Ja es pot vore el traje? Estic impacient! quina incertidumbre! Cuanta expectativa!

R: Ja estas preparat, pequeño saltamontes. Fes click en Llegir mes.


Tags: , , , ,
Categories: Moros i Cristians | 8 Comentaris »

8 Responses to “Vaques vs Banyistas, el traje de la Comparsa Alternativa”

 1. 1
  fester Says:

  no deurien dixarvos ixir per ai fen el payaso com eu feu no sou festers i no teniu dret a disfrutar del alardo pringats

 2. 2
  Juan Says:

  Gracias por el comentario tan bien argumentado. Es tan facil debatir tus argumentos que no me voy ni a parar en hacerlo. Muchas gracias por entrar a la web.

 3. 3
  carballo Says:

  Juan, no hace falta responder a esta gente. Ellos son libres de comentar. En esta comparsa no censuramos los comentarios contrarios. Somos conscientes de que hay gente en contra, tu dedícate a disfrutar y pasa de esta gente.

 4. 4
  Raul Says:

  Si es verdad son argumentos aplastantes los que nos pone el fester este y además hay que ser muy hombre insultarnos y decir su nombre. A no que no lo pone………..
  Bueno tio igual que nosotros respetamos tu fiesta, respeta tu la nuestra.
  Juan guay
  Carballo gay

 5. 5
  Paco Says:

  Hola companyers,

  Soc fester “normal” (que dieu vosaltres) i veig que s’ho monteu molt be. Encara que jo no compartix la vostra festa ja que si ja hi han unes festes perquè fer altres. Per què no proposar canvis en la festa en compte de separar-se d’ella?. Al final és el mateix pagar entre 30 i 40 Eur i disfressar-se per fer el boig una nit. Per la part de les comparses també està mal organitzat, en compte de fer la festa per al poble i turistes es fa per a les comparses. Es podria fer una festa molt mes participativa si tant per part de les comparses com per gent com vosaltres es proposaren coses conjuntes per a fer que la gent que vinga a Ontinyent eixa setmana s’ho pase genial i no s’oblide de les Festes de Moros i Cristians d’Ontinyent que al final son les festes del nostre poble.

  Menuda divagació….

 6. 6
  carballo Says:

  Hola Paco! Gracies per pasarte a comentar i deixar la teva opinio. Estem totalment d’acord en que les festes d’Ontinyent podrien estar organitzades d’una altra manera bastant menys restrictiva. Pero aixó es una cosa en la cual nosaltres (la comparsa alternativa) no volem entrar a discutir. Si les festes han de canviar, ha de ser desde dins. I nosaltres no estem dins. Igual que volem pasar-ho be, no tenim cap problema en que els demes ho pasen igual de be (o millor) que nosaltres.
  I d’igual forma que ens esforçem per no molestar, esperem rebre igual tracte.

  Es pot prendre la Comparsa Alternativa com una critica o una rebelió, pero aquesta visio no seria la verdadera. La verdadera idea de la Comparsa Alternativa, es tan simple com pasar-ho be i disfrutar de la festa.

  Respecte a lo de que “Si ja hi ha unes festes ¿per que fer altres?” aleshores, podriem llevar el Bou en Corda, o les festes de sant antoni, o la Fira… Mai sobra una festa. Com he dit abans, desde La Comparsa Alternativa, volem disfrutar de la festa. Així de facil. Lamentem (i respectem) que no comparteixques l’ideal de les nostres “festes alternatives” i també agraim la teva divagació ;-)

 7. 7
  Jose Says:

  Juan stas muy saxy en las fotos jajajaja
  VIVA LA COMPARSA ALTERNATIVA!!!

 8. 8
  pauet Says:

  jo si que li conteste al tal “fester”…. es de veres, no deuríem d’eixir a fer el pallasso, hauríen de fer un decret llei per a que ningú que no fos fester no puguera eixir de casa la setmana de festes, baix pena de tindre que aguantar una cosa tan pesada com l’entrà una vegada i altra per a el que ens quede de salut mental…

  una cosa es fer el pallaso i altra ser un imbècil.