Dates maximes i Preu per a les Festes 2008

Per carballo el 26 junio 2008 – 12:27 pm -

Com ja sabeu, aquest any, la comparsa alternativa tindrá dos bandos. Vaques contra Banyistes. I per aixó, per a que cadascú es disfresse del que vulga. Les dates maximes per a poder apuntarse i pagar son:

27 de Juliol Si vols elegir traje

Si pagues el 27 de Juliol o abans, podras elegir traje, entre Vaques i Banyistes (post vore els trajes en aquesta acá: Trajes 2008)D’aquesta manera, podrem saber quin es el traje que prefereix la gent. I vosaltres podreu anar vestits com mes vos agrade.

10 d’Agost si no vols elegir traje.

Si et te igual el traje, o eres un tardó, el dia 10 d’Agost es el teu dia maxim per a elegir la disfressa. D’aquesta manera no podras elegir traje, i els organitzadors, utilitzarem la gent que pague entre el dia 27 de Juliol i el 10 d’Agost per a equilibrar els bandos i que els dos tinguen mes o menys igual nombre de membres.

El preu será de 35€ per a tothom.

I el preu inclou: Sopar, Disfressa, Beguda, Festa, Carrossa, i sorpreses variades.


Tags: , , , , , ,
Categories: Moros i Cristians | Comentarios desactivados

Comments are closed.