Gracies Policia! Gracies Servei de Neteja!

Per carballo el 23 agosto 2008 – 12:47 pm -

Desde la Comparsa Alternativa volem agraïr la labor i el comportament de la policia durant la celebració dels Alardos 2008 de cara nosaltres per dos raons:

1.- Vigilant l’entreteniment de la comparsa.

L’any passat ja varem tindre una xerrada am la Policia per el fet de que varem beure en un parking a escasos metres de vivendes. La policia amablement ens va sugerir que baixarem al parc del matadero a continuar en la festa de forma que no molestarem a ningú. Aquest any, amb l’intencio de no molestar, varem anar directament al parc. Varem vore la policia cuan va passar un parell de voltes per a controlar de que tot estiguera be. Ho agraïm. Els que hem organitzat tot el meollo sempre ens preocupem per el fet de que desde La Comparsa Alternativa volem no causar cap molestia, i entenem que 200 persones borratxes nescesiten ser controlades minimament. Igual que ens varem preocupar per publicar quines eren les nostres intencions, agraïm que la policia fera acte de presencia.

2.- L’Episodi de la Carrossa

Un dels problemes que tenim en la Comparsa, i que encara no hem trobat la forma de solucionar, es el fet de on deixar la carrossa cuan arribem a La Clave La Lima. Tots els anys la abandonavem a la seva sort. I aquest any, un policia amablement ens va indicar que no podiem pasar la carrossa fins a La Clave La Lima per aixó mateix. La varem amagar-guardar i esperem trobar alguna cosa que fer amb ella en anys proxims.

També volem agraïr la labor del servei de neteja de l’Ajuntament d’Ontinyent per haver deixat el Parc del Matadero com si no haveren estat allí 200 persones bevent en menys de 24h!

Desde la Comparsa Alternativa, sempre ens hem preocupat de deixar els llocs per on passem de la manera mes ordenada i neta possible. Aquest any no ha estat una excepció (encara que no tant com en anys anteriors, ho reconeixem) i varem arreplegar i posar dins de bolses de basura tot el que varem poder. I les varem deixar en el parc. Alguna cosa es quedaria escampada, pero creguem que va quedar el suficientment recollit per a ser arreplegat en un moment. Així que Gracies Servei de Neteja!


Tags: , , , ,
Categories: Moros i Cristians | 4 Comentaris »

4 Responses to “Gracies Policia! Gracies Servei de Neteja!”

 1. 1
  Juan Says:

  Ya te lo dire en persona pero pasaste por el parque a las 8 de la mañana? DABA ASCO.

 2. 2
  Álvaro Says:

  No podem publicar als quatre vents que tot ha anat de lujo quant està molt clar que no ha sigut així.

  Hi han moltes coses que hem fet mal i que tenim que tindrer en conter per a l’any que ve.

  Aquest no es lloc per a dir quines son, però o tenim un poc d’esperit de superació per a aprendre i millorar cada any, o açò se’n va a la merda.

 3. 3
  Comparsa Alternativa » Archiu de Noticies » Les coses que hi ha que arreglar. Says:

  [...] donat les gracies i reconegut que la neteja del nostre rastre no va ser el mes exemplar posible (Gracies una volta mes als serveis de neteja per la seua llavor). Solució: La solució, jo crec que es tan simple com col.locar bolses de basura per tot el [...]

 4. 4
  carballo Says:

  Juanillo! Comenta mi hermano que él lo vio todo igual que yo cuando nos fuimos: unas 5 o 6 bolsas de basura llenas y ninguna botella por el cesped. A ver si es un problema de “medidor de mierda” y el tuyo considera “mucha mierda” lo que el nuestro considera “poca mierda”. Tendriamos que sincronizarlos!