Comparsa Alternativa 2009… ¿Que pensaveu? ¿que no estariem?

Per carballo el 3 agosto 2009 – 10:18 pm -

¿COMPARSA ALTERNATIVA 2009?

Ací está tot ben explicat.

Que tal gent?! En este 2009 la Comparsa Alternativa no anava a faltar. Sabem que hem tardat un poc massa en començar a operar, pero aci estem i volem animar a tot el mon a participar en les festes d’Ontinyent.

Aquest any volem canviar algunes coses. Entre elles les mes problematiques per a nosaltres, i per als demés. Per aixó, hem decidit que la Comparsa Alternativa volem fer les festes realment populars, i animem a cualsevol ontinyentí a que s’aprope despres de sopar al mateix lloc que nosaltres disfressat de casa. Per a començar a animarnos i a coneixernos. Quants mes sigam millor!

Hem pensat que per al dia del alardo del 2009 oferirem varies formules per a apuntarse a la festa.

Podeu vindre qui vullga a sopar que organitzarem alguna gent de la comparsa i el nostre estimat robledillo, es repartira un distintiu a la gent que vinga. Tot el mon te que acudir disfresat! Ara en temps de crisis si voleu aprofitar el traje de algun any passat o ferselo vosaltres mateixa no hi haura cap problema. De totes maneres la comparsa també oferira un traje per a qui no vullga calfarse el cap.

Volem que la festa siga oberta, ja que pensem que les festes de Moros i Cristians, manquen de actes popular que pugam disfrutar els “no-festers”, aixi que tot aquell que vullga esta convidat a arrimarse despres de sopar a beure tot junts (cada ú amb la seua beguda de casa!) a algun lloc que trobem on no molestem i netejem després. I que anunciarem proximament..
En definitiva, les cose queden aixi:

  • Sopar + Distintiu de la comparsa = 13€
  • Sopar + Distintiu + Disfressa = 25€

Hi ha que pagar abans del divendres 14 d’Agost.

Només hi ha aquestes dos modalitats, per que sinó es un lío organitzatiu per a nosaltres. Hi ha que remarcar, que aquest any baixem el preu (l’any passat van ser 35€) pero no aportarem la beguda de despres de sopar. Cadascú que porte la seva per que així ens ahorrem problemes i maldecaps.

Per a poder apuntarse a la comparsa es imprescindible pagar i deixar el nom ben clar. Res de “soc amic de…” o “jo liu vag dir a…” per que es imposible organitzar res així. Si pagues, apuntarem el teu nom.

Per a apuntarse i pagar, hi ha que cridar a Kike, al 649.25.26.47

Paralelament, estem preparant una festa durant la setmana de festes, el Dimecres, per no coincidir amb el Merut’s Festival.

Espereu noticies :P i correu la veu!


Categories: Festes, Moros i Cristians | Comentarios desactivados

Comments are closed.