JA ESTEM ACI!!!

Per Comparsero el 9 agosto 2010 – 1:06 am -

Bueno comparseros, disculpeu el retard, se que molts de vosaltres heu preguntat per la Comparsa…es fara, no es fara?….Donçs clar que si! jeje

La pagina ha estat un poc descuidada aquest temps perque ens han furtat al nostre webmaster oficial (carballo torna!)
Pero be, per a que vejau que nosaltres ja estem mans a l’obra i que no va faltar de res a aquells grupets de gent que vullgen participar una mica de la festa dels alardos i que vagen curtets de peles…..

Abans que res no anira mal recordar el caracter historicament amateur de la comparsa i que nosaltres no tenim absolutament ningun anim de lucro, per aixo les comptes estaran ben clares….sense mes dilacio aquest son els plans per a aquest any:
( les 3 opcions participatives)

1. Disfressa de Caperucita (15€)
+ Sopar (10€)
+ Alcohol (botellon 5€)
+ desfilar tots junts fins a la clave (no te preu)
————————————-
total 30 Euros

2.
Portar la disfresssa de casa (gratis)
+Sopar (10€)
+alcohol (5€)
+ fer lo mateix o millor que els festers pagant la meitat (no te preu)
———————————————-
total 15€

3. Buscarnos despres de sopar (possiblement en el parc del matadero), portarte la disfresa i el acohol de casa, (de casa! a qui veja en la ma llarga li la tallare!) les ganes de festa no fa falta, ja les posem nosaltes…..Evidentment aquesta opció si que no te preu!

Aixi que bueno…Resumint, podeu vindre amb un disfraç fet a casa o de anys anterior, o fets a ma, o els tio robarli un vestit a la vostra germana i maquillatge a al vostra mare…es ben senzill alguna gent ja ho va fer aixi l’any pasat….Tambe si no teniu ganes de calfarse el cap o voleu semblar realment una comparsa tambe ens oferim per coseguirvos una disfressa, digemne estandar (sobre la que sol girar la tematica de la comparsa) que aquest any sera “caperucita roja” i lluira tal que aixi:
caperucita comparsa(cesta y modelo no incluidas en el precio)

Com sempre remarquem que la idea de aço es convertir el acte del deia de l’alardo  en un acte popular ja que el acte de quest dia no te una tematica morocristiana (la desfilada de disfresses) i seria una bona ocasio per a que la gent de manaria individual participara tambe amb aquest petit carnaval, aixi que anim a tot el mon que aquest dis vagi de festa despres de sopar disfressat per el poble, de moment es dificil que tot el poble reaccione aixina, per aixo si no voleu sentirvos com un bitxos raros apunteuvos a la comparsa alternativa!

I bueno despres d’animarvos a que vos apunteu vos preguntareu…com? Pues comentantho en el teu grup de amics, i cuan tingau clar cuants de vosaltres vos apunteu  recolliu els diners, i ens crideu a aquest telefon:

 625241673 (Arnau)

Podeu cridar tambe si teniu algun dubte o algun cosa per el estil, encara que tambe tenimFacebook (EN CONSTRUCCIO, carballo ya sas!!!!) i tuenti (EN CONTREUCCIO by carballo espere) i aquestes coses que sense elles no vas a ningun lloc hui en dia.

(IMPORTANT)  EL LIMIT PER A CONFIRMAR LA ASISTENCIA I PAGAR ES EL DILLUNS 16 d’AGOST!!!!

RECORDEU QUE PER A APUNTARVOS  HEU DE SER MAJOR DE EDAT I RESPONSABLES (PER AIXO DEL ALCOHOL I TAL XD)

ENCARA ESTEM OBERTS A NOUS ACTES, I SUGGERENCIES, SERAN BEN REBUDES EN EL FACCEBOK I TAL VOLTA POGAM FER ALGUN ALTRE ACTE PER A LES FESTES, UNA DIANA, MUSICA AL POU CLAR, CARROSA, BATUCADA,  UN MEGAPLAYBACK (JAJA NO, ES BOMA xd) PROPOPOSEU QUE ENCARA ESTEM A TEMPS!!!

Repetim es preferible que arreplegau els diners entre vosaltres i no aneu pagant un a un peruque aixi en organitzem per grups i es mes facil a l’hora de quedar per a repertir els trages i arreplegar els diners…

Bueno gracies per la vostra atencio

Ah i pedoneu les faltes i els accents que no trobavem un corrector del valencia!
Som molt vagos i cuan no estem bufats!

EL EQUIP DE LA COMPARSA ALTERNATIVA.


Categories: General | Comentarios desactivados

Comments are closed.